Elke dag vers gemengd en gemalen
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Welke bonbon combineert goed bij welke thee en koffie? Onze koffie- en theespecialisten doken de keurkamer in om de verschillende smaken te matchen bij diverse theeën. Benieuwd naar hun advies? Lees dan snel verder.
De combinatie van koffie, chocolade en pepernoten is wat ons betreft een match made in heaven.
Een kop thee met een lekker stukje chocolade: een echt verwenmoment. Maar, welke chocolade eet je bij welke thee? De twee smaken beïnvloeden elkaar nogal. Net als dat wijn in combinatie met bepaalde spijzen goed tot zijn recht komt, is dat bij thee in combinatie met chocolade ook! Omdat we nu de bijzondere Soklet chocoladerepen in het assortiment hebben, leek het ons leuk om hier wat dieper op in te gaan.
Je kunt je op een heleboel verschillende manieren verwarmen op deze koude winterse dagen. Denk bijvoorbeeld aan dikke truien, lange sjaals of warme sokken. Maar je wordt van binnen pas echt van top tot teen warm met een van onze winterse koffie- en theerecepten.
Trek in een koekje bij de thee? Deze Chocolate Chip Cookies smaken erg lekker bij onze Heerlijke Herfst thee.
Wil je je visite iets bijzonders aanbieden? Of jezelf, gewoon omdat je het verdient? De siropen van Monin geven je kop koffie en thee net even iets extra’s. Met deze recepten maak je ook thuis heerlijke én prachtige special drinks.
Kijk mee over de schouder van Simon Lévelt in een zoektocht naar de mooiste thee-chocoladecombinaties.