3 x Koffie met Moninsiroop

Met de koffiesiropen van Monin geef je gemakkelijk een lekkere twist aan jouw koffie. Onderstaande recepten zijn perfect tijdens herfstachtige dagen.

Almond Chino

Ingrediënten voor 1 kop

1 espresso Barista

10 ml Moning Almond

90 ml (plantaardige) melk

Aan de slag

Stoom 90 ml melk in een pitcher of gebruik een melkopschuimer. Schenk 10 ml Monin Almond in het koffiekopje. Voeg espresso en daarna de opgeschuimde melk toe.

Almond Latte

Ingrediënten voor 1 kop

1 espresso Lintong Raja Batak

120 ml (plantaardige) melk

20 ml Monin Almond

Slagroom

Amandelschaafsel

Macaron

Aan de slag

Stoom 120 ml melk in de pitcher of gebruik een melkopschuimer. Schenk 20 ml Monin Almond in het glas. Voeg de opgeschuimde melk toe en daarna de espresso. Versier met (plantaardige) slagroom en garneer met amandelschaafsel en een macaron.

Gingerbread Latte

Ingrediënten voor 1 kop

1 espresso Colombian Emerald (capsule)

20 ml Monin Gingerbread

120 ml (plantaardige) melk

Aan de slag

Stoom 120 ml melk in de pitcher of gebruik een melkopschuimer. Schenk de Monin Gingerbread in het glas. Voeg hier de opgeschuimde melk aan toe. Maak een espresso met de Colombian Emerald capsule, voeg deze toe en geniet van jouw Gingerbread Latte.