Biologische chocolade uit Catalonië
Blanxart
Spanje is de bakermat van de hedendaagse chocolade. Na de ontdekking van Amerika maakten Spaanse monniken in 1534 de eerste chocolade zoals hoe wij deze nu kennen. In 1954 startte het Catelaanse Blanxart in Barcelona met de productie van kwaliteitschocolade. Blanxart heeft het gehele productieproces - van inkoop, het branden van de cacaobonen, tot het verpakken en distribueren - in eigen hand. Een aanzienlijk deel van het assortiment bestaat uit biologische chocolade. De verpakking is eenvoudig, ambachtelijk met een natuurlijke uitstraling. Maak een wereldreis door de verschillende cacaolanden en proef de verschillen.
Koop Blanxart chocolade in de Simon Lévelt winkel bij jou in de buurt!
Blanxart Congo 82% bio € 4,95
Blanxart Peru 77% bio € 4,95
Blanxart Brasil 76% bio € 4,95
Blanxart Filipinas 71% bio € 4,95
Blanxart Filipinas melk 44% € 4,95
Blanxart Congo melk 42% € 4,95
Blanxart Peru melk 38% bio € 4,95
Blanxart Brasil melk 36% bio € 4,95