Bialetti Mini Express

De Bialetti Mini Express is dé manier om thuis in enkele minuten twee heerlijke Italiaanse espresso´s te bereiden.

47,95­

Dit item is binnenkort niet meer online beschikbaar

Meer informatie

De Bialetti Mini Express is dé manier om thuis in enkele minuten twee heerlijke Italiaanse espresso´s te bereiden. De Mini Express heeft een klassieke uitstraling door de achthoekige, aluminium behuizing. Door het gebruik van dit materiaal mag deze alleen op het gas gebruikt worden. Zorg ervoor dat je de kopjes tijdens het zetten op het platform hebt staan, want de koffie wordt direct geserveerd! Dit espressopotje is niet geschikt voor in de vaatwasser.

Materiaal Aluminium
Merk Bialetti

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.