Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti filterplaatje RVS met rubberen ring 1-2 kops

Roestvrijstalen filterplaatje met rubberen ring voor de 1-2 kops modellen van Bialetti: Venus, Musa en Class.

9,95­

Meer informatie

Een nieuw filterplaatje en ring voor je espressopot van Bialetti. Het filter is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en de ring van rubber. De ring heeft aan de binnenkant een doorsnede van 42 mm. Dit maakt het geschikt voor de 1-2 kops modellen van Bialetti: Venus, Musa en Class.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Espressopot
Merk Bialetti
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product