Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens drukte bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen
Bialetti

Bialetti filterplaatje met 3 siliconen ringen 6 kops

Tijdelijk niet online op voorraad

Filterplaatje met drie siliconen ringen voor de 6 kops espressopotjes uit de lijnen: Moka Express, New Dama, Mini Express en Brikka Elite.

9,95­

Meer informatie

Een nieuw filterplaatje en drie siliconen ringen voor je espressopot van Bialetti. Het filter is gemaakt van hoogwaardig roestvrijstaal en de ringen van siliconen. De ringen hebben aan de binnenkant een doorsnede van 55 mm. Dit maakt de onderdelen geschikt voor de Bialetti 6 kops espressopotjes uit de volgende lijnen: Moka Express, New Dama, Mini Express en Brikka Elite.

Kenmerken

Categorie Accessoires
Soort accessoires Espressopot
Merk Bialetti
Fabrikant

Bialetti

De espressopotjes van Bialetti, ook wel (foutief) percolators genoemd, zijn over de hele wereld een begrip. Vooral het Moka Express model is bij veel mensen bekend. Dit model van Bialetti, met hoekig ontwerp, is een klassieker geworden in koffiewereld. Naast de Moka Express hebben we bij Simon Lévelt nog meer modellen in het assortiment, zoals de Bialetti Brikka en Bialetti Musa. Espressopotjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

De oorsprong van Bialetti ligt, vanzelfsprekend, in Italië. Hier legde Alfonso Bialetti met de Moka Express de basis aan een internationaal merk met espressopotjes van klassiek Italiaans design. Alfonso Bialetti richtte zich eerst voornamelijk op de Italiaanse markt, maar groeide al snel uit tot een toonaangevend merk in de hele wereld. Dit door espressopotjes van hoge kwaliteit te produceren, die eenvoudig zijn, maar erg functioneel.

Naar alle producten van Bialetti.

Reviews
5,0
(1)
Sortering:

Reserve delen

Zeer fijne afsluitrubbers en filter super pasvorm ook op andere merken 6kops zeer aan te bevelen is Simon Levelt heeft een super webwinkel met een zeer bekwaame en behulpzame manegerin

Bekijk meer reviews