Bewust Genieten - Koffie Cadeau

Bewust Genieten - Koffie Cadeau is het perfecte cadeau voor de feestdagen. Twee eerlijke koffies met een verhaal en Millésime Chocolate Dominicaanse Republiek 75% Hazelnut​ in een stijlvol cadeautasje. Het ideale cadeau voor de bewuste koffiedrinker.

22,95­

Door drukte bij PostNL is de levertijd langer dan je van ons gewend bent. Je cadeau op tijd in huis? Bezoek dan onze speciaalzaken.

Meer informatie

Het Bewust Genieten - Koffie Cadeau maak je iedere bewuste koffiedrinker blij mee. Dit cadeau bestaat uit twee mooie koffies met een eerlijk verhaal. Kopi Ketiara is rijk aan de kenmerkende kruidigheid van koffie uit Indonesië en heeft een fantastisch mooie, volle body en een lange nasmaak. Deze koffie wordt geproduceerd door de Ketiara Coörperatie, opgezet door vrouwen voor vrouwen. Zij zetten zich in voor de rechten van vrouwen in de regio. De Yellow Bourbon is een prachtige Single Estate koffie uit Brazilië. Een zoete mollige koffie met een heerlijke bite en tonen van cacao, hazelnoot, walnoot en een hintje tabak in de nasmaak. De plantage waar deze koffie vandaan komt heeft duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Al 60 jaar doen ze er alles aan om zo goed mogelijk koffie te verbouwen, met zo min mogelijk impact op het klimaat. Dus zet een smaakvol kopje koffie, neem er een lekker stukje Millésime Chocolate Dominicaanse Republiek 75% Hazelnut bij en kom alles te weten over deze duurzame koffies. Dit alles wordt verpakt in een stijlvol cadeautasje. Zoals je ziet is Bewust Genieten - Koffie Cadeau een goed cadeau voor iedere bewuste koffiedrinker!

Dit cadeaupakket bevat: 
- 250 gram Kopi Ketiara
- 250 gram Yellow Bourbon
Millésime Chocolate Dominicaanse Republiek 75% Hazelnut

Merk Simon Lévelt
GeschiktVoor Geschikt voor koffie

Simon Lévelt

In ons proeflab wordt de kwaliteit van de koffie- en theeassortiment dagelijks gecontroleerd. Daarnaast bedenken en testen onze keurmeesters hier nieuwe smaken en melanges. Simon Lévelt heeft bovendien een gekwalificeerde Q-grader Arabica in huis die de koffie zeer nauwkeurig beoordeelt. Zo dragen we optimaal zorg voor onze productkwaliteit. Alleen de lekkerste en meest bijzondere koffie en thee wordt onder de naam Simon Lévelt verkocht.

Naar alle producten van Simon Lévelt.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.