Elke dag vers gemengd en gemalen in Haarlem
Let op: Wegens Sinterklaasdruk bij PostNL, zijn sommige pakketten langer onderweg dan gewend.
Speciaal voor jou op bestelling gemalen

Ascaso i-Steel Glans i1 Timer

Ascaso i-Steel Glans i1 Timer is een prachtige koffiemolen speciaal ontworpen voor de Steel espressomachines. Professionele kwaliteit en de handige timer zorgen voor de juiste hoeveelheid gemalen koffie in de juiste maalgraad.

449,00­

Levertijd 3 - 5 dagen

Klanten kochten ook

Meer informatie

Ascaso i-Steel Glans i1 Timer is een prachtige koffiemolen speciaal ontworpen voor de Steel espressomachines. Voorzien van professioneel maalwerk met een zware motor van 250W en 54mm grote vlakke maalschijven. De timerfunctie helpt je elke keer weer de juiste hoeveelheid koffie te malen. Professionele kwaliteit wat keer op keer zorgt voor de juiste hoeveelheid gemalen koffie in de juiste maalgraad.

Levering koffiemachine
Na het bestellen van je koffiemachine gaat de lokale ondernemer van de speciaalzaak bij jou in de buurt direct voor je aan de slag. Je nieuwe koffiemachine wordt speciaal voor jou uit voorraad geleverd of besteld bij de leverancier. Indien de machine besteld dient te worden, kan de levering langer duren dan de aangegeven levertijd.

Energieverbruik 250 Watt

Ascaso

Ascaso koffiemachines

Koffiemachines van Ascaso kan je niet omheen. Deze mooie, handgemaakte en kwalitatief goede machines koop je bij Simon Lévelt. Het Spaanse Ascaso produceert sinds mensenheugenis zetgroepen en onderdelen voor espressomachines. Sinds het begin van dit  millennium produceert Ascaso ook espressomachines. ‘Handmade in Barcelona’. De ruime ervaring en kennis die Ascaso heeft van state-of-the-art technieken worden gebruikt in deze fraai vormgegeven espressomachines. De espresso koffiemolens die perfect aansluiten op de vormgeving van de espressomachines, maken de beleving compleet.

Naar alle producten van Ascaso.

Reviews
Er zijn nog geen reviews voor dit product
Review schrijven
Deel hier jouw ervaring met dit product. We streven er naar om de beste kwaliteit thee, koffie en accessoires aan te bieden en hechten daarom veel waarde aan jouw mening. Heb je een vraag of opmerking over één van onze winkels of over de levering? Dan helpen we je graag verder via ons contactformulier. Reviews worden na controle vrijgegeven.
Vul de de cijferreeks in in het tekstveld

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Ik heb de gegevensbescherming informatie gelezen.